Baumit

Ideje prihodnosti.

Cenik 2018

Vsi Baumit izdelki na enem mestu.

Cenik 2018
Detajli

Detajli

Imate podrobna vprašanja o izgradnji sten ali iščete primerno sidro za izbrani toplotnoizolacijski sistem? Naši izrisani detajli izvedb vam bodo v pomoč pri iskanju rešitve. Kažejo različne izvedbe izgradnje in pomagajo, da sistem natančno načrtujete in zanesljivo izvedete.

Eko sklad

Vse informacije o razpisih Eko sklada za obnovo fasade na enem mestu.

Eko sklad
ColorSearch

ColorSearch

Iščete popolno barvo za fasado vaših sanj? Baumit ColorSearch je sijajno orodje, da kar na gradbišču določite ustrezni barvni odtenek. Prihranite si dolgotrajno iskanje in telefoniranje. V Baumit ColorSearch lahko vnesete tudi barve drugih proizvajalcev in jih pretvorite v ustrezno Baumitovo barvo.

Prospekti

Najpomembnejše na enem mestu: gradbeni materiali že dolgo niso več enostavni izdelki. Za izpolnjevanje številnih okoljskih in obdelovalnih pogojev so potrebne strokovne informacije. V naših preglednih vodnikih in brošurah lahko hitro najdete, kar iščete.

 Prospekti
Barvne študije

Barvne študije

Poslano fotografijo vašega objekta obdelamo s pomočjo grafičnih programov in v štirih različicah prikažemo približno sliko objekta z novo fasado.

Life Extension

Uporabite Baumit Life, da v svoj program za barvno obdelavo ali CAD program uvozite našo paleto barvnih odtenkov.

Baumit App

Vedno in povsod - brezplačna aplikacija Baumit App za vaš mobilni telefon!

ColorDesigner

ColorDesigner

Želite vedeti, kako bi vaša najljubša barva izgledala na fasadi? Baumit ColorDesigner vam to omogoča! Ni važno, ali gre za novogradnjo ali obnovo: vizualizirajte svojo idejo o barvi na fotografiji vaše hiše ali na eni izmed naših vzorčnih hiš. Izbirajte med 888 barvami Baumit Life. Preplet arhitekture in izbrani barv daje vaši hiši edinstven značaj.

Za pravilno delovanje orodja uporabite brskalnik Internet Explorer.

ColorDesigner Pro

Baumit ColorDesigner Pro je zahtevnejša oblika programa ColorDesigner Light. Vanj lahko vnesete fotografije svoje hiše ter jih obarvate po svojih željah.

Za pravilno delovanje orodja uporabite brskalnik Internet Explorer.