Baumit

Ideje prihodnosti.
Odporni na vremenske vplive 

Odporni na vremenske vplive 

Zaključni sloj ne poudarja le videza fasade, temveč igra pomembno vlogo tudi pri zaščiti objekta. Omet je po svojem delovanju podoben človeški koži. Z različnimi vezivi in raznimi fizikalnimi lastnostmi ščiti zidove pred zunanjimi vplivi in mehanskimi obremenitvami.

Zaključni ometi in barve Baumit so vremensko obstojni in sposobni ščititi fasado pred vplivi sonca, vetra in dežja.

Obraz vaše hiše

Videz fasade je optična vizitka objekta. Z različnimi strukturami in barvami ometa je mogoče doseči raznolikost. Dodaten poudarek pa lahko ustvarimo z barvnim oblikovanjem detajlov, kot so vhodni prostor, balkon in loža.

Zaključni sloj pa ne poudarja le videza fasade, temveč igra pomembno vlogo tudi pri zaščiti objekta. Omet je po svojem delovanju podoben človeški koži. Z različnimi vezivi in raznimi fizikalnimi lastnostmi ščiti zidove pred zunanjimi vplivi in mehanskimi obremenitvami.

Obraz vaše hiše
Neskončne možnosti oblikovanja

Neskončne možnosti oblikovanja

Pri oblikovanju fasad prepustite kreativnosti prosto pot. Fantaziji ne postavljajte meja: možnosti oblikovanja modernih fasadnih površin omgočajo številne tehnične novosti na področju barv in ometov.

Barvo fasade lahko obogatite z izbiro strukture, pri čemer večja zrnavost pomeni tudi boljšo zaščito fasade.

Baumit zaključni sloji

Kombinacija uporabljenih barv in materialov odločilno vpliva na videz stavbe. Barvna karta Baumit Life omogoča raznoliko in individualno izbiro barv iz skupno 888 barvnih odtenkov. Izbira barve iz največje kreativne zbirke barv v Evropi je v vaših rokah.

Več o barvah Baumit Life in barvnih kombinacijah: www.baumitlife.com

Baumit zaključni sloji

Prednosti

Baumit zaključni sloji za sijočo lepo in dolgo obstojno fasado.

- dolgo obstojni in lepi
- močni in zanesljivi
- z inovativno tehnologijo

Prednosti