Baumit

Ideje prihodnosti.

Trdne fasade

Za zaščito fasade pred vremenskimi vplivi imamo več možnosti - od enostavnih, konstrukcijskh ukrepov do hi-tech gradbenih materialov.

Baumit PowerContact - zaščitni oklep za fasade - skupaj z vanj vtisnjeno visokovredno armirno mrežico in Baumit zaključnim ometom nudi najučinkovitejšo zaščito za fasado.

Trdne fasade
Močno lepilo

Močno lepilo

Baumit  PowerContact je novo razvito močno lepilo.

Visokovredno mineralno lepilo in osnovni omet naredi fasadni sistem Baumit open in Baumit Star EPS posebno odporen na mehanske obremenitve.

Močan in elastičen obenem

Skrivnost Baumit PowerContacta je, da je obenem močen in elastičen. Do izraza pride posebno v težkih vremenskih razmerah.

Močan in elastičen obenem
Najboljša zaščita pred točo ...

Najboljša zaščita pred točo ...

Območja uporabe lepila PowerContact so številna. Toča, velika kot žogica za golf, ni edina nevarnost, ki preti fasadi.

Fasade šol in vrtcev, pa tudi tiste blizu drugih igrišč potrebujejo fasado, katere zaščito lahko imenujemo "žogo-varno".

... in otroško igro

Tudi na parkiriščih in v garažah ne ravnamo najbolj previdno, prav tako pa ne tudi pri vhodnih območjih na odprtem prostoru.

Da bi fasada kljub najrazličnejšim zunanjim vpivom ostala nepoškodovana, se priporoča utrditev z visokovrednim lepilom Baumit PowerContact. Poškodbe je vedno bolje preprečiti, kot jih skušati naknadno popraviti.

... in otroško igro
Prednosti

Prednosti

- zaščitni oklep za fasadne sisteme
- novo mineralno močno lepilo in izravnalna masa za fasadne sisteme open in Star EPS
- zaščita pred visokimi mehanskimi obremenitvami in vremenskimi neprilikami (toča)